Feedback

Här på Hund & Husdjur försöker vi uppmuntra våra kunder att ge oss feedback. Detta hjälper oss att skapa en positiv tillvaro för både hundar och deras ägare.

Nöjda kunder tycker...

Hej David, har precis haft gäster och så trevlig har Zacko aldrig varit förut, väldigt lugn, Dina råd funkar. En gång morrade han åt mannen som var här, jag reste mig och gick och beteendet bröts direkt. Zacko tog det lugnt, gick och la sig, helt enkelt kanon. Mannen som var här har träffat Zacko flera gånger tidigare, han var djupt imponerad över förändringen. Märk väl första besöket efter att Du varit här.

Kristina, 10 april 2010, Problemlösning.

Vår feedback talar för sig själv...

100% 100% av våra kursdeltagare gav de högre betygen till kursen i helhet

100% 100% av våra kursdeltagare tyckte både mängden av information och förklaringarna var på rätt nivå

100% 100% av våra kursdeltagare sa att dem skulle rekommendera kursen till andra

 

Utdraget från kursutvärderingsformulär maj-augusti 2010.


När jag fick min lilla 3 månader gamla Molly, hade jag ingen aning hur man hanterar och tränar en valp, och jag är så glad att jag hittade er valpkurs på nätet. Jag är så tacksam för all information och alla nyttiga tips och instruktioner som jag lärde mig på era kurser. Jag var så nöjd med första valpkursen att jag fortsatte med den andra också. Det hjälpte väldigt mycket och trots att Molly är bara 5 månader gammal, så börjar hon bli en riktigt vältränad hund och vårt förhållande blev ännu bättre. Det jag måste berömma mest är det personliga och varma sätt som personalen har visat. Ni har varit så snälla, duktiga och hjälpsamma, också med varje hunds individuela problem. Jag vill bara att ni ska veta att jag har rekomenderat er till alla mina kompisar som har hund. Önskar er all lycka i världen! Mojca

Mojca, Valpkurs och Vadagslydnad, Sommar 2010

 


Bra information som är lätt att använda sig av i vardagen. Små tips och knep som är enkla medel för att få en "bra" hund. Detta är kanske inte alltid något som man hade tänkt på själv. Jag är supernöjd med kursen!
Anna, Valpkurs, Sommar 2010

 


Det har varit en trevlig och positiv upplevelse för Wolfie att ha mig som förstagångs hundägare. Stort tålamod har visats gentemot en oerfaren ledare och busig hund. Har bara positiva ord att komma med angående denna / dessa kurser.
Pernilla, Valpkurs och Vardagslydnad, Sommar 2010

 


Bra att man får ta upp saker som man kanske har problem med eller svårt att lära hunden hemma. Känns bekvämt och mysigt och mycket trevlig stämning. Passar oss väl med så "vänlig" kurs som är baserad på positiv belöning. Har lärt mig massor och är också tacksam för alla "extra" tips och råd some jag fått utöver det som ingått i kursen.
Sandra, Valpkurs och Vardagslydnad, Sommar 2010

 


 

Om du har använt någon av våra tjänster och vill ge feedback, vänligen använd vårt kontakt formulär.

 

Hundträning, problemlösning, professionell hundtränare, problemhund, hundkurser, valpkurser